Met de Zonnebloem naar Ameland

Met de Zonnebloem op vakantie naar Ameland De Zonnebloem afdeling Brummen heeft van 29 mei tot 2 juni 2023 een vakantie georganiseerd voor haar fysiek beperkte gasten uit Brummen en een gast uit

Met de Zonnebloem op vakantie naar Ameland

De Zonnebloem afdeling Brummen heeft van 29 mei tot 2 juni 2023  een vakantie georganiseerd  voor haar fysiek beperkte gasten uit Brummen en een gast uit Loenen. Totaal hebben 12 gasten en 10 vrijwilligers ( 1 uit Loenen)  deelgenomen. Het is een vakantie vol hoogtepunten geworden. Uitstapjes naar 2 musea, een rolstoeltocht naar zee waarbij 2 gasten zelfs met hun voeten in het zeewater  hebben gestaan, een boottocht om de robben te zien op een zandplaat, een lunch in strandpaviljoen Bravo. De lunch in het paviljoen  is , onverwachts, geheel gratis aangeboden , wat een verrassing! In de  verblijfaccommodatie “de zilte wind” zijn leuke activiteiten georganiseerd zoals een muzikale bingo, schelpen beschilderen, samen koken. In  vijf dagen tijd werd het één  grote familie en zijn er verschillende traantjes gepinkt bij het afscheid .De vrijwilligers en gasten van de  Zonnebloemafdeling Brummen en Loenen, kunnen  terug kijken op een geweldige tijd op Ameland. 

Willy Nijman

0575-471881
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk