Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Concert Excelsior

concert-excelsior-bea5fd79-5ac5-48d3-b4c3-2006d66d1c1c

6 november 2018 van 19:00 - 19:00 uur

Met groot genoegen nodigen wij u namens Excelsior van harte uit voor een optreden van de malletband

Excelsior biedt dit concert en een kopje koffie of thee in de pauze belangeloos aan. 

Wij zijn ontzettend vereerd dat zij dit optreden voor de Zonnebloemgasten willen verzorgen en we kunnen u verzekeren dat het een avondje muzikaal genieten wordt! Vindt u het vervelend om in het donker naar het muziekcentrum te komen, dan kunt u altijd een beroep op ons doen. Wij halen u graag op en brengen u weer thuis.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?