Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Madurodam

madurodam-2c8bbe11-baed-42c0-b90f-f2afd897b57c

23 mei 2018 van 11:00 - 15:30 uur

met afdeling Haagse Hout

Na een jarenlange pauze gaan we op 23 mei naar MADURODAM! Het park is in de tussentijd helemaal vernieuwd en uitgebreid met heel wat nieuwigheden. Zo kunt u de Eerste Statenvergadering in 1572 meemaken en nog vele historische gebeurtenissen. De moeite van een bezoek zeker waard. We worden ontvangen met koffie en gebak en tegen de middag kunnen we een heerlijke lunch gebruiken. Er zijn rolstoelen beschikbaar voor gasten die dat nodig hebben.

KOSTEN: € 28 incl. entrée, koffie met gebak en een uitgebreide lunch.

Aanmelden: tot uiterlijk 14 MEI 2018 bij zonnebloemhaagsehout2@gmail.com.
Betaling door storting op: IBAN: NL08 RABO 01 0909 9982 t.n.v. Zonnebloem Haagse Hout
BETALING: UITERLIJK 14 MEI moet uw bijdrage bijgeschreven zijn op onze rekening!
Uw aanmelding is pas definitief als de bijdrage is ontvangen.

Heinz Geurts

06-50830330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals