Besturen uitje 24-09-2022

Jaarlijkse besturen bijeenkomst in de Fermerie Deventer

Verslagje besturen uitje 24-09-2022

Op zaterdag 24-09-2022 was het dan zover de besturen van de regio Zuid west Overijssel kwamen bijeen in de Fermerie in Deventer voor een gezellige middag. Helaas kon het bestuur niet aanwezig zijn i.v.m. vakantie en ziekte.(hierbij van harte beterschap en fijne vakantie)

Wij werden hartelijk ontvangen door Elise en Dolf met een kopje koffie en gebak.

Na wat uitleg over de  middag gingen we een levend ganzenbord spelen. We werden ingedeeld in 3 groepen . Elke groep kreeg een plattegrond van Deventer met een vakkenverdeling en de daarbij behorende foto’s. (herkenningsunten). We moesten bij elk herkenningspunt een foto van de groep naar Tessa appen, waarna we dan een opdracht (rebus, rekensom, etc , )  kregen waar  we een letter mee konden verdienen. Deze letters vormden samen weer een codewoord.

We gingen goed gemutst in de stromende regen op pad . Het was een heel gezellige zoektocht dwars  door Deventer binnenstad met al zijn bezienswaardigheden. De opdrachten  waren erg leuk . Bokkensprongen maken ,ganzen tekenen , rekensommen maken en nog veel meer. In onze groep werden we steeds fanatieker en we hebben er veel lol aan beleefd . Na +/- 3 uur gingen we terug naar de Fermerie waar we nog het codewoord moesten ontcijferen. Het viel niet mee. Sommige vrijwilligers konden het niet verkroppen dat ze het codewoord niet konden kraken en gingen maar door. Tessa bracht tenslotte uitkomst. In de zaal hoorde toen een zucht en o ja!!!!

Daarna hebben we de tafels aan elkaar geschoven en in een grote kring wat nagepraat en over allerlei Zonnebloem en privé zaken  gesproken.

Al met al was het een heel leuke  gezellige middag ondanks de regen.

Tot slot wil ik de organisatie (namens denk ik iedereen) Dolf en Elise bedanken voor het organiseren van dit besturen uitje. Toppie!!!!

Hans Hutten

Dolf van der Haar

06-39023562
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?