Wat zijn we van plan in 2023

Mogelijke activiteiten volgend jaar 2023

U hebt allemaal aan uw vrijwilliger doorgegeven in welke activiteiten u geïnteresseerd bent. Dit is voor ons natuurlijk de belangrijkste informatie die we krijgen. Wij kunnen wel van alles bedenken, maar het gaat om u!
In onze vergadering in december hebben we alles op een rij gezet en komen we tot een hele serie activiteiten. We zeggen er eerlijk bij dat we niet zeker weten of ons dit allemaal gaat lukken. Natuurlijk hebben we voldoende vrijwilligers nodig en dat blijft lastig, maar we doen ons best.

Wat zijn we van plan in 2023?
In de eerste plaats proberen we een klompendansgroep te organiseren. Dat waren we eerder al van plan, maar dat lukte toen niet. Dat gaan we dus nu opnieuw proberen. Vorig jaar was het uitje naar de Ulebelt een groot succes dus dat herhalen we graag. Als nieuwe activiteit willen we een rit met de Veluwse stoom trein op het programma zetten. We hebben hier informatie over en hopen dit te regelen voor de liefhebbers.
In augustus naar het Worpplantsoen is vaste prik, maar wordt ook gewaardeerd, dus wederom staat dit op de agenda. Dan denken we aan een optreden van een Chantykoor en eten we graag weer pannenkoeken bij Ludgerus. Een kerstactiviteit zal sowieso plaatsvinden en ten slotte is een muzikale bingo een optie.

U ziet het, al met al is dit behoorlijk veel, maar wie geen plannen maakt krijgt niets van de grond, vandaar onze ambities. Wij gaan ermee aan de gang: data en prijzen hoort u natuurlijk allemaal via uw vrijwilliger, via onze nieuwsbrief, via een flyer of via de site.

Dolf van der Haar

06-39023562
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?