Start loten verkoop 2019

Vijftigste editie Zonnebloemloterij De vrijwilligers van de Zonnebloem komen vanaf donderdag 11 april weer langs om loten de verkopen voor de Zonnebloemloterij.

 

Nationale Zonnebloemloterij van start

Onlangs ging landelijk de Nationale Zonnebloemloterij van start en ook in Dieren zullen de bewoners de komende maanden door vrijwilligers benaderd worden Zonnebloemloten te kopen voor 2 euro per stuk. De trekking van de loterij vindt plaats op 27 oktober en behalve de hoofdprijs van 15.000 euro worden er nog eens ruim 5.000 andere geldprijzen uitgekeerd.

De Zonnebloem mag zich al jarenlang verheugen in de belangstelling van velen, getuige het feit dat de in 1949 opgerichte Stichting De Zonnebloem met ruim 40.000 vrijwilligers de grootste vrijwilligersorganisatie van Nederland is. 
Van elk verkocht lot vloeit een bepaald gedeelte rechtstreeks naar de kas van de eigen afdeling, zodat langdurig zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen voor weinig geld leuke activiteiten aangeboden kunnen krijgen.

 

Koos de Ruijter

06-30401424
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk