Huldiging jubilarissen!

In de afdelingsvergadering van 19 augustus 2020 zijn 3 jubilarissen gehuldigd.

Na maanden zonder vergaderingen konden het bestuur en de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Dieren e.o. op gepaste afstand bijeenkomen in Theothorne om bij te praten en van elkaar te horen hoe ieder de “caronatijd” tot nu toe is doorgekomen. Allen hebben met telefoontjes en attenties toch contact kunnen houden met hun deelnemers van de Zonnebloem. Want helaas moesten alle geplande activiteiten geannuleerd worden en waren de deelnemers gekluisterd aan hun huis. Door het sturen van een kaartje en later ook een brievenbusbloemetje lieten wij als bestuur onze deelnemers weten hen te missen en aan ze te denken in deze moeilijke periode.

Maar er viel ook wat te vieren met 3 jubilarissen. Twee vrijwilligers, Gerda Broekhuijsen en Hennie Verkerk, zijn al 20 jaar actief bij De Zonnebloem en Hennie is daarvan al een tiental jaar tevens bestuurslid. De derde vrijwilliger, Riet Biekmann, heeft inmiddels al 25 jaar de Zonnebloem trouwe dienst bewezen en zij leidt al jaren de maandelijkse Bingo. Deze jubilarissen zijn natuurlijk in het zonnetje gezet. Met gebak en een drankje was het weer een gezellig samenzijn sinds 4 maart j.l.

Koos de Ruijter

06-30401424
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk