Uitslag Nationale Zonnebloemloterij 2020

De uitslag van de loterij staat op zonnebloem.nl/loterij en op de themapagina Zonnebloemloterij 2020.

Nieuwe initiatieven tijdens de Zonnebloemloterij 2020

12 oktober 2020

Vandaag was de trekking van de Zonnebloemloterij. We hebben dit jaar 477.758 loten verkocht. Een resultaat om trots op te zijn. Zeker omdat de lotenverkoop door corona anders verliep dan normaal. Maar dat leverde ook weer een hoop creatieve ideeën op om de boekjes aan de man te brengen.

Omdat lotenverkoop aan de deur een stuk lastiger is in coronatijd, maakten veel afdelingen een online pagina aan. Waren het er vorig jaar nog 273, dit jaar eindigde de teller op 1.048 pagina’s. In plaats van 15.000 digitaal verkochte loten, zijn er in 2020 ruim 107.000 loten verkocht via het internet. Voor sommige afdelingen was het een vervanging van de fysieke lotenverkoop, voor andere afdelingen vooral een welkome aanvulling. Het is in ieder geval duidelijk zichtbaar dat we als vereniging de mogelijkheden van het internet steeds meer ontdekken.  

 Op naar 2021! 

Veel initiatieven die dit jaar zijn ontstaan, worden meegenomen naar volgend jaar, zoals de taartenactie van de afdeling Hooglanderveen en de digitale lotenverkoop én betaling door de afdeling Zaandam-Peldersveld-Hoornseveld. En zo zijn er legio voorbeelden van afdelingen die keihard hebben gewerkt om de loten te verkopen. Alle bijdragen van iedereen, groot of klein, worden enorm gewaardeerd. Dankzij jullie kunnen we mensen met een lichamelijke beperking helpen. En dat is - zeker in deze tijd - meer dan welkom! 

De uitslag van de loterij staat op zonnebloem.nl/loterij en op de themapagina Zonnebloemloterij 2020.

Koos de Ruijter

06-30401424
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk