Winterlunch 24 februari 2022

Eindelijk weer samen genieten van een activiteit bij De Zonnebloem.

Wat hebben wij, de deelnemers en de vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Dieren hierna uitgekeken. Eindelijk was het weer mogelijk met elkaar op stap te gaan. Twee jaar hebben wij hierop moeten wachten. Maar liefst 35 deelnemers hadden zich opgegeven voor een winterlunch bij De Harmonie in Laag-Soeren. Gelukkig waren vele van onze vrijwillige chauffeurs weer bereidt om onze deelnemers te vervoeren en was de Vriendenbus van Intermezzo ook voor ons beschikbaar. De wintersoepen smaakte heerlijk en men genoot vooral ook van het samen zijn. Iedereen was graag nog wat langer gebleven, maar helaas komt aan alles een eind. Men kijkt alweer uit naar de andere activiteiten die gepland staan o.a. bingo, paastukje maken, rolstoelwandeling, rondrit etc.

Op de foto overhandigt Annelies Veen een bloemetje aan Ellen Schut, eigenaresse van De Harmonie, als dank voor de geslaagde middag. 

Koos de Ruijter

06-30401424
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk