Feestelijke bijeenkomst

met een optreden van Troubadour Hans van Gorp.

Feestelijke bijeenkomst 24 november 2022

De belangstelling voor dit uitje was erg groot; maar liefst 48 deelnemers hadden zich aangemeld voor deze feestelijke bijeenkomst, georganiseerd in Restaurant De Luchte in Spankeren.  

Gelukkig konden wij weer een beroep doen op onze vrijwillige chauffeurs die onze deelnemers thuis ophaalden en weer veilig terugbrachten.

Bij binnenkomst werden de deelnemers opgevangen door de vrijwilligers en ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij en kon men nog een drankje bestellen voordat het optreden van Troubadour Hans van Gorp zou beginnen. Zijn optreden bestond uit twee delen. Voor de pauze werden leuke verhalen, anekdotes en liedjes ten gehore gebracht. Tijdens de pauze inventariseerde de Troubadour verzoeknummers die hij na de pauze liet horen. Met de bekende Nederlandstalige nummers zongen velen vrolijk mee. Een geslaagde mix van repertoire die door de aanwezigen zeer gewaardeerd werd. Een hapje en drankje tussendoor maakte de middag compleet.

 

 

Koos de Ruijter

06-30401424
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk