Vaarvakantie MPS De Zonnebloem

7 juni 2022 van 03:00 - 03:00 uur

Mooie bootreis

Van 23 tot 28 mei werd deze mooie reis wederom georganiseerd en een vrijwilliger van onze afdeling is meegeweest als zorg-vrijwilliger.

Als de gasten net zoveel lovende worden hebben over de perfecte organisatie als ‘onze’ vrijwilliger, kan het niet anders dan een geweldige, unieke ervaring zijn geworden. Naast het vaste personeel aan boord, waren er bijna 70 gasten naast 70 vrijwilligers. De organisatie was strak geregeld waardoor alles perfect is verlopen gedurende de vaarvakantie.

De vrijwilligers werden als eerste aan boord welkom geheten om op deze manier ook meteen kennis te kunnen maken. En het bleek een gezellige groep te zijn waar de onderlinge sfeer zeer vriendschappelijk was. Dat maakte de toch wel drukke dagen aan boord een stuk makkelijker op te brengen.

Wat ook zeker een bijdrage hieraan heeft geleverd, waren de onverwachte bezoeken van bekende Nederlanders, zoals een televisie presentatrice, die meereizende familie kwam bezoeken. En een mini optreden van een (als dochter) meereizende zangeres.

Onderweg kreeg iedereen toch wel een heel andere kijk op Nederland. Want vanaf het water ziet alles er echt anders uit. Absoluut indrukwekkend en nauwelijks te vangen in een paar foto’s.

Het hoogtepunt van deze reis was het bezoek aan de Expo Floriade 2022. En hier viel ook de eerste en enige bui. De rest van de week hebben ze het super getroffen met het weer, droog en niet te warm.

Met al deze mooie ingrediënten is het dan ook geen wonder dat het een zeer geslaagde reis is geweest, ook voor ‘onze’ vrijwilliger’. Na terugkomst even een dag rustig bijkomen voordat de normale gang van zaken weer aan de orde komt.

Foto's

Chris Drosten

0653749810
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?