Zonnebloem vaarvakantie

15 juni 2022 van 03:00 - 03:00 uur

Vrijwilliger van Overstegen-Noord actief als ZORG-vrijwilliger

Ook geplaatst in Doetinchems Vizier 14 juni 2022

De vaarvakantie met MPS de Zonnebloem is in Nederland een van de eerste activiteiten die ter sprake komt als het over de Zonnebloem gaat.

Eind mei is een van de vrijwilligers van de Zonnebloem Doetinchem afd. Overstegen-Noord meegereisd als ZORG-vrijwilliger tijdens de vaarvakantie door Nederland inclusief een bezoek aan de Floriade Expo 2022. Als de gasten net zoveel lovende worden hebben over de perfecte organisatie als ‘onze’ vrijwilliger, betekent het dat eeneen geweldige, unieke ervaring zijn geworden.

De organisatie was strak geregeld waardoor alles perfect is verlopen. Het bleek een gezellige groep vrijwilligers te zijn waar de onderlinge sfeer zeer vriendschappelijk was.

Nieuwsgierig geworden naar meer en andereleuke activiteiten bij de afdeling waar je als vrijwilliger een bijdrage aan kunt leveren? Neem contact op via zonnebloemoverstegennoord@gmail.com

Chris Drosten

0653749810
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?