Rotary uitje

16 juni 2022 van 03:00 - 03:00 uur

Weer tijd voor een Rotary uitje

Zondag 15 mei was het, na twee jaar Corona-stilte, weer tijd voor het leuke Rotary uitje.

Hierbij stelt de Rotary Club Doetinchem samen met Rotary Club Doetinchem-Oude IJssel diverse auto’s inclusief chauffeur beschikbaar om de deelnemers van de Zonnebloem afdeling Overstegen-Noord een gezellige middag te bezorgen.

De belangstelling was dermate groot (34 gasten) dat er ook nog auto’s van de Lions Club Doetinchem aan het wagenpark werden toegevoegd.

Hulde aan alle chauffeurs die hun tijd beschikbaar hebben gesteld. En hoe!

 

De gasten werden thuis opgehaald en toen de diverse auto’s vol zaten, werd er per auto een bestemming/route afgesproken. Hierdoor is eraan veel wensen tegemoetgekomen, want hoe heerlijk is het als je ergens weer eens rond kunt kijken waar je misschien lange tijd niet meer bent geweest. Of waar je nog fijne herinneringen hebt liggen.

Aan het einde van de rondrit kwam iedereen samen bij Hotel-Restaurant Jansen De Kruisberg, waar ook door de Rotary een heerlijkeafsluiting was geregeld. Onder het genot van een kop koffie of theemet gebak kon hier nog even heerlijk worden nagekaart door iedereen.

De voorzitter was vol trots over de tevreden én enthousiaste geluiden van de gasten en de chauffeurs. Zijn conclusie was dan ook dat het niet kon missen dat het een zeer geslaagd uitje moet zijn geweest.

De gasten zijn stuk voor stuk weer thuisgebracht waar ze ongetwijfeld nog heerlijk hebben nagenoten.

Chris Drosten

0653749810
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?