Zonnebloem Vrijwilliger onmisbaar

Afgelopen week is een filmmiddag georganiseerd voor o.a. de deelnemers van Zonnebloem Doetinchem afdeling Overstegen-Noord. Hierbij is de rol van de Zonnebloem vrijwilligers onmisbaar.

Dit begint al bij de uitnodiging, deze wordt door de vrijwilligers bij de deelnemers gebracht. Ook de inschrijving verloopt via deze weg. De ontvangst bij de bioscoop is geweldig geregeld met koffie en cake. De presentielijst wordt gecheckt en indien nodig wordt er nog een extra telefoontje gepleegd.

 Dan met zijn allen op naar de zaal. De vrijwilligers zorgen voor hand- en spandiensten waar nodig om allemaal een geschikte zitplaats te vinden. In de pauze van de film zorgen de vrijwilligers voor de vooraf doorgegeven pauze drankjes en versnaperingen zodat de deelnemers niet heen en weer hoeven.

 Na de film wordt iedereen weer ‘naar buiten’ geholpen, een aantal kan meteen naar huis, anderen moeten nog even op vervoer wachten maar er wordt niemand alleen achter gelaten. Zo heeft iedereen een fijn gevoel overgehouden aan deze gezellige middag.

Spreekt het bovenstaande jou aan? We kunnen altijd nog meer vrijwilligers gebruiken! Neem contact op via zonnebloemoverstegennoord@gmail.com en we gaan samen op zoek naar een taak die bij je past.

 (Geplaatst in Doetinchems Vizier)

Chris Drosten

0653749810
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?