Museum plusbus

Museum plusbus top stukken on tour

Ook dit jaar rijdt de Museum Plus Bus nog niet. Natuurlijk is er de hoop dat het eind van dit jaar nog gaat lukken. Met onze Zonnebloem afdeling Eindhoven Woensel noord west staan we ingeschreven om uitgenodigd te worden voor de tour met de bus naar een museum. Omdat door Corona de Museum Plus Bus niet rijdt heeft de organisatie voor de tweede keer een magazine samengesteld. Uiteraard hoopt de organisatie dat dit de laatste keer keer is. 

Onze vrijwilligers hebben bij onze deelnemers deze week dit tijdschrift bezorgd. Wij hopen dat de deelnemers er veel plezier aan beleven. Wij van bestuur Eindhoven Woensel noord west hopen met de organisatie van de Museum Plus Bus dat we volgend jaar weer op tour kunnen met deze bus

nationaal bureau

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen