Lunch 10 jarig bestaan afdeling

10 jarig bestaan gevierd net deelnemers en vrijwilligers

Op 2 achtereenvolgende woensdagen vieren wij het 10 jarig bestaan van de afdeling Eindhoven WNW. 10 jaar geleden werden  de bezoekgroepen Woensel noord, Achtsebarrier, Acht, Prinsejagt samengevoegd tot de afdeling Eindhoven Woensel Noord West. Om dit heugelijke feit luister bij te zetten heeft het bestuur alle vrijwilligers en deelnemers een feestelijke luch aangeboden. Afgelopen woensdag 11 augustus  hebben 49 vrijwilligers met hun gasten genoten van een overheerlijke lunch in de Philips  fruittuin. Door de corona beperkingen was het niet mogelijk om gezamenlijk met de hele afdeling op deze woensdag samen te komen. Zo zullen 38 deelnemers en vrijwilligers a.s. woensdag 18 aug nog gaan genieten van deze lunch.

nationaal bureau

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen