Feestmiddag

Zonnebloem afdelingsnieuws

De feestmiddag in ons jubileumjaar was op dinsdag 19 april.

Met ruim 140 gasten en 33 vrijwilligers hebben we onze feestmiddag op uitbundige wijze gevierd. De gasten werden ontvangen door 2 vrijwilligers in een Zonnebloempak en werden eerst buiten verwelkomd door een heus draaiorgel, wat een entree !! De artiesen die deze middag optraden, Erwin Fillee en Willeke D'estell, werden met luid applaus ontvangen en zongen de gasten luidkeels mee met oa. liedjes Zeeman en werd een zelfs spontaan een plonaise ingezet door vrijwilligers en gasten.  De infomarkt waar bedrijven/instellingen stonden die zijdelings met onze doelgroep te maken hebben werden massaal opgezocht, en werd er dankbaar gebruik gemaakt van ons jubileumtasje die eerder door de vrijwilligers werden uitgedeeld, waar heel wat foldermateriaal in verdween. De verloting voor de ballonvaart was een geweldige afsluiting van deze middag. Mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers, en de vele sponsoren zoals Stichting Bladt charity en het Noll'n koor, kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde feestelijke middag !!!!

 

Secretariaat

0613566837
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?