Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Onder de Platanen

3 september 2019 van 00:00 - 00:00 uur

Zonnebloem Haarlem Noord nodigt u van harte uit voor een bezoek aan pannenkoekenboerderij Onder de Platanen in Spaarnwoude.

Zonnebloem Haarlem Noord nodigt u van harte uit voor een bezoek aan pannenkoekenboerderij Onder de Platanen in Spaarnwoude. U wordt ontvangen met koffie en gebak. Hierna volgt een puzzeltocht en kunt u bij terugkomst genieten van een pannenkoek en ijs toe.

            Datum:         Dinsdag 3 september 2019

            Tijdstip:        10.30 – 15.30 uur

            Kosten:         19 euro per persoon

            Locatie:        Genieweg 50
                                   1981 LN Velsen Zuid
                                   Recreatieschap Spaarnwoude (afslag R101)

Zonnebloem Haarlem Noord vraagt u zelf vervoer te regelen om aan deze activiteit deel te kunnen nemen. Uiteraard kunt u in overleg met uw bezoekvrijwilliger een afspraak maken om met hem/haar mee te rijden. Op locatie zijn géén rolstoelen beschikbaar (voorheen was dit wel het geval). Wilt u niet deelnemen aan de puzzeltocht, kunt u bij goed weer op het terras verblijven en anders binnen in de stal een kijkje nemen.

U kunt als gast het bedrag overmaken op: NL31 RABO 0389448095

t.n.v. Zonnebloem Haarlem Noord, o.v.v. Onder de Platanen

Of contant aan uw bezoekvrijwilliger.

 

Voor vragen, of afmeldingen kan gebeld worden met Greta van de Velde: 0640298471 of Leo van der Poel: 023-5382297

 

Graag tot ziens!

Elly Meijaard

06-53789565
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk