Regioboottocht over de vecht met de "Jan Plezier"

Zonnebloem afdeling

Prachtig weer, mooi schip, een mooie vaarroute en niet te vergeten, een tip-top verzorging!! Onze vrijwilligster Anja Swiers doet verslag......

Een jaar deden ze erover om het schip te bouwen, maar toen kon de bemanning ( ja dat deden zij zelf!) trots zijn op hun "eigen"schip. De grote ramen bieden prachtig uitzicht, fantastisch sanitair,en een heerlijk zonnedek, dit alles beloofde veel. 

Iedere gast werd over de loopplank begeleid en kreeg een badge opgespeld met zijn/haar naam. De gasten van de afdelingen zaten allen door elkaar, dit resulteerde in leuke gesprekken. Een uitstekende catering, men kreeg 2 x koffie met weesperkoek, en een advocaatje met bitterballen, droeg zeker bij aan een plezierige start voor de opvarenden.De uitstekende lunch ging er goed in.In de namiddag onbrak natuurlijk thee en "aangekleed" advocaatje niet.Een aantal genoten daarvan, zittend op het zonnedek.

Dit familiebedrijf werkt met veel passie, waardoor een prima ontspannen gezellige sfeer aan boord ontstaat. De kapitein vertelde niet alleen van de omgeving, maar verwelkomde  je ook graag op de brug. 

Wij, als vrijwilligers,  mochten daar ook aan deelnemen, en dat was een warme ervaring.En de gasten.... Ze hebben genoten!

Anja Swiers

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen