Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bestuurslid van de Zonnebloem

De afdeling IJsselstein zoekt op korte termijn 2 nieuwe bestuursleden die mede leiding willen geven aan de afdeling. Bij de afdeling zijn ongeveer 150 gasten ingeschreven.

 

Wie zoeken wij?

 

Bestuurslid bezoekwerk.

Het bestuurslid bezoekwerk m/v onderhoudt de contacten met onze gasten en vrijwilligers en verzorgt de intake van nieuwe aanmeldingen en het matchen van gasten en vrijwilligers.

Bestuurslid activiteiten.

Het bestuurslid activiteiten m/v draagt zorg voor leuke en ontspannende activiteiten, stelt het jaarprogramma samen en vertegenwoordigt de afdeling naar deelnemende gastoptredens. Koor, theater enz.

Ben je enthousiast geworden en past 1 van de genoemde functies bij jou, neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vraag de uitgebreide functie beschrijving op bij onze contact persoon.

Functie eisen.

Over de juiste vaardigheden beschikken, afhankelijk van de functie. Belangrijk is affiniteit met het werken met mensen met een motorische beperking en zich willen inzetten voor een goed functionerende afdeling.

De functies vragen ongeveer een dagdeel per week aan tijdsinvestering.

Plaats: IJsselstein.

Startdatum.

z.s.m. zodat na een inwerkperiode de taken zelfstandig kunnen worden uitgevoerd per september 2021.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Clarie van de Langenberg

06-21976882
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk