Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Keukenhof

Zonnebloem afdeling

De afdeling Maarn/Maarsbergen bezocht 16 mei met een grote groep extra vrijwilligers de Keukenhof.

                Zonnebloem Maarn bezoekt De Keukenhof.

Mijn vrouw Corrie vermaakt zichzelf en daarmee de gasten van De Zonnebloem al zo’n zeven jaar en vandaag mocht ik voor de 2e keer mee om Henk Ferwerda het park door te duwen. We kenden elkaar al van de tour door het Nationaal Militair Museum Soesterberg dus ik had s ’morgens een extra bordje pap gegeten…..

Vlastuin Tours was prima op tijd en de gastheren/-vrouwen wisten de 29 gasten met of zonder de lift aan boord te krijgen. De belangstelling was zo groot dat de aangepaste bus van Wijnand van Harselaar ook nog 2 gasten vervoerde.

Ook deze activiteit was weer prima georganiseerd door Aty en voorzitter Joop, arts Onno en verpleegkundige Marizjenne gaven het vertrouwen dat het allemaal goed moest komen.

Bijzonder was wel dat sommige “ingehuurd duwers” er een vrije dag voor opgenomen hadden!

Onder een stralend zonnetje en prima temperatuur rolden de Maarnse Hells Angels even na elven het park binnen. Na een korte 1e etappe wisten de piloten de 1e berg te bedwingen om in het restaurant de lunch te nuttigen.

Voldaan lieten de gasten zich terugzakken in hun rolstoel en konden de duwers zich opmaken voor de lange middagetappe langs de prachtige bloemperken en door de kassen met creaties van o.a. orchideeën en lelies.

De organisatie had iedere begeleider voorzien van een geel poloshirt van De Zonnebloem. En dat bleek bij veel bezoekers respect af te dwingen. Regelmatig kregen Henk en ik ruimbaan en zelfs onze BN’er Bert van Leeuwen (o.a. van Het Familiediner) prees sommige van ons met de woorden “goed bezig dames!”.  De Zonnebloem Maarn binnenkort op tv?

Het weer was de hele dag geweldig, wat wel tot gevolg had dat mijn polo veranderde in een sappig stuk katoen. Blij was ik dan ook dat Henk mij trakteerde op een ijsje en dat al gauw meerdere geelhemden zich als Benidorm Bastaards verzamelde rond de plaatselijke ijscokar.

Om 15.00 uur stelde ik Henk voor een terras op te zoeken. Gelukkig is mijn jonge gast een liefhebber. Vóór de thee met gebak nog ruim de tijd genomen voor een paar groepsfoto’s (dan kan die vorige met dat kanon op de achtergrond vervangen worden).  

De terugreis duurde “maar” bijna 2,5 uur, en weer stond Joop van Leeuwen op zijn post bij De Twee Marken. De gasten werden weer keurig thuis gebracht en er was nog een 3e helft bij Aty en John.

De afdeling Maarn van De Zonnebloem dwingt veel respect af bij de vele deelnemende gasten. Zij genieten ook vandaag weer van de verzorging en aandacht.

Ik sluit me daar graag bij aan. Prima organisatie, allemaal vrolijke gezichten, wéér een prachtig uitje, niets is teveel én een gezellige club. HULDE

Ik hoop weer mee te mogen als jullie me nodig hebben en iedereen bedankt voor de gezelligheid.

Gert Dijkhorst.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken