Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Varen over de Vecht met de Zonnebloem

krant1jpg

Dinsdag 17 september was er voor de gasten van de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen een boottocht georganiseerd

Dinsdag 17 september was er voor de gasten van de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen een boottocht georganiseerd. Met 34 gasten en 10 Zonnebloem matrozen vertrokken we met eigen auto’s naar Maarssen om ons daar in te schepen voor een rondvaart over de Vecht.  Tijdens de tocht werd er door een gids verteld over de omgeving en de fraaie buitenhuizen. Het was prachtig weer maar de meesten vonden het toch wat te fris en bleven liever in de kajuit. Daar binnen werd een koffietafel aangeboden en konden de gasten genieten van het uitzicht en met elkaar praten. Rond 15:30 werd er weer in Maarssen afgemeerd en werden de Zonnebloemgasten moe maar voldaan weer thuis gebracht. Dergelijke uitstapjes zijn voor de Zonnebloem financieel mogelijk onder andere door bijdragen van sponsoren. Zo is er van 30 september tot 10 november weer een actie van onze plaatselijke Plus waarbij u sponsormuntjes kunt verdienen voor een goed doel. Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen.

Joop Duisterhout

Voorzitter pl. Afd. Zonnebloem Maarn/Maarsbergen

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken