Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kleinschalige acitiviteit

Zonnebloem afdeling

Een impressie van een kleinschalige activiteit naar tuincentrum Vechtweelde

Het gezelschap bestond uit vier gasten en drie vrijwilligers.
Bij aankomst in het tuincentrum werd er eerst goed rond gekeken en toen bleek
dat er het een en ander gekocht moest worden.
Plantjes voor in de bloembakken buiten maar ook kamerplanten en mooie kunst
zonnebloemen waren erg in trek.
Nadat de spullen uitgezocht waren, zijn we met z'n allen lekker buiten op een terras
gaan zitten. Onder het genot van koffie, thee of een sapje hebben we een uur
gezellig gekletst over van alles en nog wat.
Voordeel van een kleinschalige aktiviteit vonden wij met z'n allen dat je meer tijd
en aandacht voor elkaar hebt en beter met elkaar kunt praten.
Kortom, onze groep was enthousiast . Zowel de gasten als de vrijwilligers.
Daarbij waren de weergoden ons gunstig gezind en dat maakte de middag extra leuk. 

Joke Calis

06-41239260
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?