Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Maartensdijk te gast bij de schoolmusical ‘Het dak eraf!’

Zonnebloem afdeling

Het begint langzamerhand traditie te worden dat de gasten van de Zonnebloem afdeling Maartensdijk uitgenodigd worden voor de musical van basisschool ‘t Kompas uit Westbroek.

Op vrijdagmiddag 1 juli was iedereen die daar belangstelling voor had welkom om een extra voorstelling van de musical “Het dak eraf” bij te wonen.Met een aantal vrijwilligers togen zo'n 15 gasten van de Zonnebloem naar Westbroek waar zij met alle egards door de leerlingen van groep 8 zelf werden ontvangen. Ook een aantal inwoners van Westbroek had de weg naar de school weten te vinden dus het zaaltje was al gauw goed gevuld. "Het dak eraf" was een heerlijke musical  met een duidelijke link naar de grote kloof tussen heel arm en heel rijk welke steeds groter wordt. De leerlingen speelden onbevangen en vol bravoure hun rol en het hele stuk was doorspekt met grappige zinspelingen. De gasten hadden een heerlijke middag die besloten werd met een lekker kopje koffie en een plak cake. De artiesten en de juffen die voor de leuke middag hadden gezorgd werden beloond met een zonnebloem en voor de school had het bestuur nog een extraatje in de vorm van een enveloppe met inhoud. Wie goed doet, goed ontmoet, dit met een verwijzing naar de geweldige donatie die de zonnebloem na de koningsfeesten mocht ontvangen. Een buitengewoon geslaagde middag en er zullen volgend jaar zeker weer een flink aantal van onze gasten  mee willen naar de musical van ’t Kompas.

 

Joke Calis

06-41239260
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?