Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

High Tea groot succes

Zonnebloem afdeling

Al voor de achtste keer organiseerde de zonnebloem Maartensdijk op woensdag 17 augustus j.l. een uitgebreide high tea voor haar gasten

ZONNEBLOEMGASTEN FLINK VERWEND TIJDENS DE JAARLIJKSE HIGH TEA.

 

 

.Een van de allermooiste dagen van de zomer zorgde voor een heerlijk toeven in de prachtige tuin van de familie Kalisvaart aan de Kerkdijk te Westbroek.

Ongeveer 60 gasten werden door een flink aantal vrijwilligers naar Westbroek gereden en daar door andere vrijwilligers weer opgevangen en naar een plaatsje in te tuin begeleid. Het weer was optimaal, niet te heet en met een heerlijk zacht briesje.

De familie Kalisvaart en een aantal mensen van de zonnebloem hadden de tuin prachtig ingericht met lange tafels, overdekt met parasols.

Een flink aantal dames was uren aan het werk geweest om voor de gasten allerlei heerlijke hapjes te bereiden en ook diverse drankjes ontbraken niet. Ook dit keer was advocaat met slagroom veruit favoriet.

Met vrolijke muziek op de achtergrond, verzorgd door Gijsbert v.d. Linden zat de sfeer er goed in en men genoot van alle lekkers, geserveerd door vrijwilligers van de zonnebloem. Aan het eind van de middag kwamen twee met koksmutsen en idem schorten uitgeruste vrijwilligers nog  schalen vol heerlijke bitterballen bakken.

Voorzitter Frans van Eck sloot de middag af met het uitdelen van zonnebloemen aan de mensen die ook deze keer zo geweldig hard gewerkt hadden om er een succes van te maken. Vrolijk en voldaan gingen de gasten weer de auto’s in om veilig te worden thuis gebracht.

Joop Vesters

Joke Calis

06-41239260
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?