Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Fred en de Samsonites treden op bij Zonnebloem Maartensdijk

Zonnebloem afdeling

In het kader van de jaarlijkse Zonnebloemdag organiseerde de afdeling Maartensdijk onlangs een feestelijke koffiemiddag voor zijn gasten met medewerking van Fred en de Samsonites.

Alhoewel de zaal officieel om twee uur open ging zaten de eerste gasten er al om kwart over een om maar een goeie plek vooraan in te nemen. Om twee uur werden de gasten getrakteerd op koffie of thee met wat lekkers en om half drie begon het gezelschap met hun optreden.

Fred droeg korte en komische gedichtjes voor en de Samsonites, bestaande uit Jitte Roosendaal, Millie de Jong, Peter Boss, Marijke de Groot, Peter Verpoorten en Yvonne Vermeulen zongen heerlijke nostalgische liedjes, prachtig van toon en de zonnebloemgasten zongen en klapten vaak enthousiast mee.

Na een eerste optreden van ruim drie kwartier volgde de pauze en werden de gasten van Zonnebloem Maartensdijk e.o. getrakteerd op een lekker glaasje. Hierna volgde het tweede gedeelte bestaande uit een quiz. De groep zong een bekend liedje uit de jaren 60 en 70 en aan de hand hiervan werden vragen gesteld bijvoorbeeld wat de juiste tekst zou moeten zijn of een jaartal wat er in voorkwam enz. enz. Via een bordje A of B wat men omhoog moest steken kon men zijn/haar keuze kenbaar maken.

De vrijwilligers die achterin de zaal zaten keken met stijgende verbazing en met grote hilariteit het gesjoemel van de gasten aan: als men verkeerd gegokt had werd er gauw met een stalen gezicht het andere bordje omhoog gestoken, waarbij Mevrouw O het wel heel bont maakte en maar allebei de bordjes de lucht in hield om na de uitslag gauw het foute bordje in haar schoot te duwen, niemand kon er zich echt druk om maken.

Tenslotte kwamen er toch een paar echte winnaars uit de bus die een fles advocaat of een blik koeken in ontvangst mochten nemen.

Geheel nieuw was het fenomeen dat de afdeling Maartensdijk een sponsor had gevonden voor deze middag. Dhr. Braas van SYSCON Projectmanagement Training en Coaching uit Westbroek was de eerste sponsor die financieel meehielp om deze middag gestalte te geven waarvoor het bestuur van de zonnebloem hem zeer erkentelijk is, wat ook duidelijk even door de voorzitter Frans van Eck werd verwoord. Rond vijf uur was de middag ten einde en keerde iedereen tevreden huiswaarts.

 

Joke Calis

06-41239260
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?