Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kleinschalige activiteiten

Zonnebloem afdeling

Op 11 en 18 april heeft de Zonnebloem Maartensdijk twee kleinschalige activiteiten georganiseerd, naar het Militair Museum en naar de Dierentuin.

11 april gingen vijf gasten en twee vrijwilligers naar het Militair Museum in Soesterberg.  Zij hadden met elkaar een interessante en gezellige middag. De week daarna waren vijf gasten en vijf vrijwilligers op kraamvisite in de dierentuin van Amersfoort. In verband met de grote afstanden was er voor elke gast een rolstoel en een vrijwilliger die kon duwen. Hoogtepunt was het bezoek aan het pasgeboren olifantje. Gasten ervaren de kleinschalige activiteiten als heel plezierig. Zij betalen zelf de entree en hun versnaperingen, de Zonnebloem zorgt voor vervoer en de vrijwilligers. Het uitje naar de Dierentuin viel voordelig uit dankzij de Jumbo actie voor dagjes uit. De doos die voor de Zonnebloem bij de kassa stond was heel snel gevuld met voordeelmunten. Het volgende kleinschalige uitstapje gaat naar de Keukenhof en is al volgeboekt. Omdat er nog veel Jumbo voordeelmunten over zijn overweegt de Zonnebloem in het najaar nog enkele activiteiten te organiseren.

Joke Calis

06-41239260
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?