Picknick

picknickjpg

ONZE VRIJWILLIGERS VERZORGDEN EEN HEERLIJKE PICKNICK.

Locatie: In en rond Wijkcentrum "de Luibe" in de Maastrichtse wijk Oud-Caberg.

Wat boften we!  Voor de 3e keer organiseerde onze afdeling een picknick en voor de 3e keer op rij hadden we mooi zonnig weer. Dus konden bij de voorbereiding de stoelen en tafels buiten op het grasveld gezet worden, om zo het echte picknickgevoel te creëren.

Er was een bijzonder grote opkomst en al snel waren alle stoelen  bezet. Sommigen verheugden zich zo op wat er te gebeuren stond, dat ze al een uur voor aanvang aanwezig waren. Ieder kreeg bij aankomst alvast een kopje koffie om de wachttijd zo aangenaam mogelijk te maken. Stipt om 14.00 uur werden de tafels volgezet met de door de vrijwilligers zelf gemaakte lekkernijen en kon ieder zijn bordje vullen met waar hij/zij maar trek in had. Alles viel letterlijk in de smaak en sommigen vulden nog een 2e keer of zelfs nog een 3e keer hun bordje. Ook de schijven meloen die als toetje geserveerd werden, vlogen weg. Maar de vrijwilligers hadden volop dingen klaargemaakt, zodat er voldoende voor iedereen was.

Toen er echt geen hap meer bij kon, ging de aandacht uit naar de activiteiten die er verder nog voor de middag op het programma stonden. De Jeu de Boules-baan werd in gebruik genomen en bij de sjoelbak werden ook al de eerste spelers gesignaleerd. De speelkaarten en bordspellen kwamen op tafel of mensen zochten elkaars gezelschap op om even lekker bij te praten.

Aan het eind van de middag werden de winnaars van het Jeu de Boules-spel, de sjoelcompetitie en van het rummicub-spel, onderscheiden met een kartonnen medaille aan een lint.

Hierna was het tijd om weer afscheid te nemen. De vrijwilligers hebben menig compliment in ontvangst mogen nemen als dank voor hun inzet om weer een geslaagde picknick op touw te zetten.

Enkele foto's van de dag worden hieronder getoond!

Thea Tijssens

0433470848
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken