Kerstviering

kerstvieringjpg

SFEERVOL SAMENZIJN OP WEG NAAR KERSTMIS.

Locatie: Wijkcentrum "de Luibe" in de Maastrichtse wijk Oud-Caberg. 

Dit jaar werd de muzikale omlijsting van deze sfeervolle viering verzorgd door het “Vocaal Kwartet” dat gevormd wordt door Miriam, Mimy, Ellen en Arlette. Deze uit België afkomstige dames zijn al vele malen bij ons te gast geweest en na een paar jaar afwezigheid, hebben we opnieuw van hun prachtige stemmen kunnen genieten. Ze brachten bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore, waarvan de bekende liedjes door iedereen uit volle borst meegezongen konden worden. 

Tijdens de viering werd er een kerstgedicht en -verhaal voorgelezen door een vrijwilliger. En mijnheer pastoor Schols, die onze speciale gast was, vertelde een aan kerst gerelateerd verhaal uit eigen leven. 

Aan het begin van de middag werd een kopje koffie of thee geserveerd met daarbij als traktatie: kerstchocolaatjes en diverse soorten door vrijwilligers gebakken cakes. Na de pauze was het tijd voor het traditionele glaasje advocaat met slagroom, of naar wens een ander drankje. 

Het werd weer een mooie en gezellige viering.

Enkele foto's van de dag worden hieronder getoond!

Thea Tijssens

0433470848
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken