Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Nieuwjaarsinstuif

Zonnebloem afdeling

Een toast uitbrengen op 2018

Vanaf 14.30 uur waren deelnemers en partners en vrijwilligers van harte welkom in “De Binnenhof” voor de Nieuwjaarsinstuif. Vele handen werden geschud om elkaar al het goede toe te wensen voor het nieuwe jaar 2018. Bij binnenkomst kreeg men een kopje koffie of thee. Dit keer namen de bestuursleden alle werkzaamheden voor hun rekening; de buitenopvang, de garderobe en de catering. De zaal was al snel gevuld met ongeveer 90 mensen. Achter de piano zat een van onze deelnemers; Wim van Leeuwen. Hij zorgde voor de muzikale noot. Geweldig Wim, dat je dat voor ons gedaan hebt!!  Onze voorzitter Corrie van Dijk hield, nadat de drankjes waren uitgedeeld een toespraak. Ze blikte terug op het Zonnebloemjaar 2017. Het was een jaar vol activiteiten. De evenementen in de “Binnenhof” en de “Hoeksteen”. Ook kleinschalige activiteiten zoals de Strandrups, een rondwandeling door Delft (bedrijfsuitje) een optut ochtend enz. En dan het jaar 2018!! Een speciaal jaar!! Het jaar dat onze afdeling Naaldwijk-Maasdijk 50 jaar bestaat. Dat gaan we op 21 juni 2018 uitgebreid vieren. Ook andere activiteiten staan weer op het programma. De gezellige grootschalige evenementen en dit jaar een bezoek aan de Druiventuin in Monster. Daarna brachten Corrie en de andere bestuursleden een toast uit op 2018. We kunnen terug kijken op een goede start van het nieuwe Zonnebloemjaar.

 

 

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken