BESTUUR BEZOEKT OP 05-04-2022 NELLIE SCHOUTEN MET HAAR 25 JARIG JUBILEUM

2022-schoutenjpg

FELICITATIES VANUIT BESTUUR BIJ NELLIE SCHOUTEN VOOR HAAR 25 JARIG JUBILEUM BIJ DE ZONNEBLOEM OP 5 APRIL 2022

Bestuur bezoekt op 5 april Nellie Schouten om haar te huldigen met haar 25 jarig jubileum.

 

Jubilerende Zonnebloemster Nellie Schouten 22-02-1996/2021.

25 jaar geleden is Nellie begonnen bij De Zonnebloem op 22 februari 1996 als vrijwilligster. Ze heeft verschillende gasten gehad door de jaren heen. Gasten die er niet meer zijn. Ze vind het leuk om een steentje bij te dragen en te zorgen. Veel taken worden door haar geruisloos en goed verricht. Ze is een veelzijdige vrijwilliger en ze komt nu met de regelmaat bij Mw. de Rijke-Berkhof  die graag met haar een spelletje doet en blij met haar is. Bij de Akkers en in het ziekenhuis kom of kwam ze ook om mensen te helpen, altijd bezig. Ook kunnen we op haar rekenen bij de activiteiten om te helpen en de gasten te verwennen. Dit alles deed ze met al haar handicaps die voorbij kwamen door de tijd. Wij zijn de tel daar in kwijt geraakt van al de keren dat ze zelf geblesseerd was. Maar dat was nooit geen belemmering of probleem voor haar.

Wij waarderen haar betrokkenheid en zorg voor onze gasten. Wij      zijn dankbaar voor al het werk dat ze verricht heeft. En vandaag word Nellie drager van de gouden speld die staat voor 25 jaar trouwe dienst. Voor deze prestatie ontvangt ze een grote bos bloemen, een gouden speld met de bijhorende oorkonde als waardering, aangeboden voor haar vrijwilligerswerk.

Wij feliciteren haar van harte!

Namens het bestuur en de vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Nuenen c.a.

Bezoekwerk Ria Hoefnagels.

 

Jorien Velthuis

06-31035218
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk