Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

GEANNULEERD Vrijheidsmaaltijd ook bij de Zonnebloemafdeling Ravenstein e.o.

geannuleerd-vrijheidsmaaltijd-ook-bij-de-zonnebloemafdeling-ravenstein-eo-f0443e29-501a-438f-8cb4-218aab87a1c0

18 mei 2020 van 13:30 - 16:30 uur

De Zonnebloem hoopt dat zoveel mogelijk afdelingen op of rond 5 mei 2020 aanschuiven bij een lokale Vrijheidsmaaltijd of er zelf één organiseren.

Om dat te stimuleren ontvang je als deelnemende afdeling een bijdrage van € 250,- wanneer je minimaal 10 deelnemers hebt.

Doel van deze maaltijden is om mensen die elkaar niet zo snel ontmoeten aan de eettafel met elkaar in gesprek te laten gaan over wat vrijheid voor hen betekent. Vrijheid in de breedste zin van het woord. Hoe vrij ben je bijvoorbeeld als je niet voor jezelf kunt zorgen? En hoe vrij ben je als je ergens niet kunt komen? Thema’s die het Zonnebloemwerk raken. Bovendien sluit het samenbrengen van uiteenlopende mensen perfect aan bij onze doelstelling om mensen met een lichamelijke beperking aangesloten te houden bij de maatschappij. Sterker nog: tijdens de Vrijheidsmaaltijden zijn zij gelijkwaardige gesprekspartners. Er kan en mag over van alles gesproken worden. Dit kan zijn over de Oorlog, de Vrijheid of allerlei nieuwtjes.

Alle reden voor ons als Zonnebloemafdeling om dit mooie initiatief van het Nationaal Comité 4 en 5 mei te omarmen. Hun doel is dat in elke Nederlandse gemeente vanaf 2020 meerdere Vrijheidsmaaltijden worden georganiseerd. 

Vrijheid vieren we met z’n allen!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals