Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Varend Corso Westland in De Lier

Zonnebloem afdeling

Eén van onze vrijwilligers, Lidy Staalduinen, heeft met twee Zonnebloem-deelnemers het Varend Corso in de Lier bezocht. Hieronder vindt u haar verslagje.

Zondagochtend vertrokken wij, één begeleider en twee gasten, iets na tien uur naar de Lier om daar naar het Varend Corso Westland te gaan kijken. Hoewel de weersvoorspellingen redelijk waren viel het toch wat tegen, frisse wind met zo nu en dan een spettertje regen, gelukkig geen echt bui gehad.

We zagen de Westland-afdeling van de Zonnebloem en konden bij hen, bij de waterkant achter wat struiken, dus behoorlijk uit de wind, aanschuiven.

We moesten nog even geduld hebben, want we waren aan de vroege kant.

Maar toen de boten eenmaal voorbij kwamen konden we volop genieten van de mooie, met bloemen en groenten opgemaakte boten. Vaak ook voorzien van een gezellig muziekje, mooi aangeklede mensen en leuk decor.

Van de Westland-afdeling van de Zonnebloem kregen we nog een verfrissing en een chocolaatje.

Na afloop togen we naar Schipluiden voor een lunch, helaas niet bedacht dat heel Schipluiden afgesloten was voor verkeer. Uiteindelijk bij La Place nog gezellig en lekker geluncht en toen weer naar huis. Al met al een geslaagd uitje, de gasten (en de begeleider!) hebben ervan genoten.

 

Sabine Boons

06-37338438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Evenementen en festivals