Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Wisseling van de wacht

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op 21 september hebben de leden van regio de Vlietstreek een nieuwe voorzitter gekozen.

Op 21 september, tijdens de vierde ledenvergadering in 2015, hebben de leden van regio de Vlietstreek een nieuwe voorzitter gekozen. Anton de Vries, die negen jaar voorzitter is geweest, droeg het stokje over aan zijn opvolger, Fons Lemmens. Fons was de enige kandidaat voor de opvolging en werd unaniem gekozen.

Anton is negen jaar voorzitter geweest. Terugblikkend op die periode zei hij steeds terughoudend te zijn geweest in zijn bemoeienis met de afdelingen. Wat bij de afdelingen kan, moet je daar ook houden of er naar toe brengen, als zij dat willen, zo was zijn stantpunt. Verder heeft hij geinvesteerd in een goede samenwerkingsrelatie met de vakantiestaf. Ook heeft hij in de regio de beleidsdiscussies geintensiveerd en de resultaten daarvan, zoals hij dat zelf noemt, duchtig uitgedragen in de provinciale vergadering. Anton bedankte in de vergadering zijn medebestuursleden en de afgevaardigden. "Het is altijd plezierig geweest", zo zei hij en wenste zijn opvolger veel succes.

Fons Lemmens is tijdelijk ook nog secretaris van de afdeling Voorschoten. In de resterende maanden van 2015 werkt hij zijn opvolger Martie Meijs in. Vanaf 1 januari wijdt hij zich volledig aan het voorzitterschap van de regio.

Op de foto: scheidend voorzitter Anton de Vries ontvangt bloemen uit handen van districtshoofd Viona van den Berg.

Sabine Boons

06-37338438
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Evenementen en festivals