Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

15 juli 2020

Omdat we nog altijd geen activiteiten kunnen/mogen organiseren hebben we bij alle gasten een zonnebloemplant gebracht.

23 april 2020

Vlak voor Koningsdag een mooie gerbera plant gebracht bij de deelnemers.

10 april 2020

Bij alle deelnemers een zakje paaseitjes gebracht.

3 april 2020

Dit was onze 2e actie. Bij alle deelnemers een bosje tulpen brengen.

20 maart 2020

We zijn begonnen met alle deelnemers (gasten) een leuke kaart te sturen.

7 februari 2020

Bingo in Boschzicht te Scherpenzeel

13 december 2019

De kerstviering 2019 was wederom in Boschzicht in Scherpenzeel. Met medewerking van het dameskoor De Valleiparels.

2 december 2019

“De Warme Witte Winterwereld” in Tuincentrum ’t Vaanderhoogt in Soest

18 oktober 2019

18 oktober Pannenkoeken eten bij Bergzicht.

5 september 2019

We gaan deze middag genieten van het duo TWICE A LADY.

2 augustus 2019

Bezoek Dierenpark Amersfoort

5 juni 2019

Prachtige vlinders te zien in de Passiflora in de Harskamp.

12 april 2019

Boottocht met de Zonnebloem vanuit Nijkerk.

4 april 2019

Diner bij het Perron in Veenendaal.

26 januari 2019

Het nieuwjaar begon weer met de bingo. Onze nieuwe bordjes deden het heel goed. En natuurlijk leuke prijzen.

13 juli 2018

Vrijdagmorgen bezoek aan de kersentuin en het museum te Cothen.

2 mei 2018

Dit bezoek was in Barneveld

16 maart 2018

Ook de politie aanwezig

29 september 2017

Wat een mooi feest op Ziekendag 2017, waarop we ook met elkaar ons 20 jaar bestaan van onze afdeling mochten vieren.

29 september 2017

Wat een mooi feest op Ziekendag 2017, waarop we ook met elkaar ons 20 jaar bestaan van onze afdeling mochten vieren.

8 juni 2017

Dagje Kijkduin voor gasten Zonnebloem RenScherWoude.

12 april 2017

In de zaal van Rehoboth Renswoude

23 februari 2017

Vrijwilligers 10 jaar bij de Zonnebloem RenScherWoude

20 december 2016

Vrijwilligers maken Kerstdiner klaar voor hun Gasten van de Zonnebloem RenScherWoude.

15 december 2016

Zandtovenaar stond centraal bij RenScherWoude

28 november 2016

Het bezoek aan Intratuin te barneveld

9 september 2016

Gezellige middag met bingo voor de gasten van de Zonnebloem

28 mei 2016

Topdag voor de Zonnebloem RenScherWoude op de jaarmarkt.

23 maart 2016

Creatief samen bezig zijn.

20 december 2015

100 Kersttassen naar de gasten gebracht.

7 december 2015

De Intratuin Kerstmarkt.

18 september 2015

Gebouw Rehoboth te Renswoude. Met dank aan Adriaan Hosang voor het beschrijven van deze middag en de foto 's.

23 maart 2015

Annet Eskes nam afscheid als secretaresse van de afdeling RenScherWoude.

12 september 2014

Hennie Verbeek 10 jaar vrijwilligster

10 april 2013

In Scherpenzeel,Woudenberg en Renswoude

Jannet Versteeg

0318-572448
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk