Ontspanningsmiddag 2017

Ontspanningsmiddag/viering 30 jarig jubileum afd. Rheden – De Steeg op 22 februari 2017.

Dit jaar bestaat de afdeling Rheden-De Steeg van de Zonnebloem 30 jaar. Reden om de jaarlijkse ontspanningsmiddag extra feestelijk te maken. De bijna 60 gasten en de aanwezige vrijwilligers werden bij binnenkomst in partycentrum Ons Huis in Rheden, getrakteerd op koffie of  thee met een gebakje, waarop stond: de Zonnebloem 30 jaar.

Door Hans Vesterink werd daarna een muzikale quiz voor senioren gepresenteerd. Alle gasten en vrijwilligers hebben daar enthousiast aan meegedaan.  Er werd zelfs nog een polonaise gelopen.

Ook was er aandacht voor het 25 jarig vrijwilligersjubileum van Loes van der Lubbe. Tot haar grote verbazing werd haar in de pauze door de voorzitter van onze afdeling het bij een 25 jarig jubileum  horend gouden speldje, de plaquette en oorkonde uitgereikt.

Na de pauze was er voor alle gasten en vrijwilligers, ook die niet aanwezig waren, een kleine attentie: een potje met zonnebloempitjes om zelf op te kweken.

Als afsluiting werd het gebruikelijke broodje kroket gegeten, waarna de gasten weer blij en voldaan naar huis toe gingen.

Nolly Wildekamp

06-45038689
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk