Eerste (rolstoel)wandeling van het seizoen een succes.

c4a90d47-5fe0-44d0-8d9c-839161d4cd831jpg

Dinsdagmiddag 17 april 2018 was het eindelijk zover: de eerste (rolstoel)wandeling van de Zonnebloem, afd. Rheden - De Steeg

Dinsdagmiddag 17 april 2018 was het eindelijk zover: de eerste (rolstoel)wandeling van de Zonnebloem afdeling Rheden- De Steeg. Stralend weer en een leuke bestemming. Vanaf Rhederhof vertrokken om half drie 4 vrijwilligsters met drie gasten naar “de Landwinkel”. Op hetzelfde moment vertrok een tweede groep vanaf het zwembad langs de kanovijver naar Worth-Rheden.

Onderweg werd honderduit gekletst, gekeken naar het prachtige voorjaarsgroen, de vele bloeiende veld bloemen en de zwanen met jongen. De dames genoten zichtbaar.

Op het terras van de Landwinkel wachten de twee groepjes elkaar op en werd vrolijk verder gepraat met een kop koffie onder handbereik.

Voordat de terugweg werd aanvaard werd eerst de winkel nog gauw bekeken. Een enkeling kon al het lekkers daar niet weerstaan en kocht wat voor thuis. Na een korte foto sessie gingen de dames huiswaarts. Bij het scheiden der wegen zwaaiden de groepjes elkaar na. De deelnemers waren enthousiast en spraken de hoop uit gauw weer op stap te gaan.

Andere bestemmingen zijn al aan gedragen: wandelen langs de IJssel, een ijsje eten bij een van de ijssalons of de mooie tuin bezoeken van een van de vrijwilligsters. Kortom de dames hopen op veel mooi dagen.

Nolly Wildekamp

06-45038689
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk