De jaarlijkse lunch op 30 mei 2018

lunch-2018-3jpg

De jaarlijkse lunch in Partycentrum "Ons Huis" in Rheden met kleine veldboeketjes en gekleurde kleedjes op de tafels.

De vrijwilligers hebben in “Ons Huis” de zaal fraai ingericht in picknicksferen. Kleine veldboeketjes en gekleurde tafelkleedjes zorgen voor een extra vrolijke noot.

Vanaf half twaalf druppelen de gasten binnen. Sommigen komen zelfstandig, anderen worden gehaald en gebracht door chauffeurs waar de afdeling dankbaar gebruik van maakt. Als alle gasten een plekje hebben gevonden heet de voorzitter iedereen welkom en is het tijd voor een kopje koffie of thee.

De dames van “Ons Huis” hebben alles weer prima voor elkaar en zoals gewoonlijk worden zij bijgestaan door de vrijwilligers van de Zonnebloem en alles loopt op rolletjes.

Het was een kleinere groep dan voorgaande jaren maar de stemming was desondanks opperbest. Oude bekenden konden bijpraten en minder bekenden leren weer wat nieuwe gezichten kennen. Ondertussen liet iedereen zich de lunch goed smaken. Een heerlijk ijsje met verse aardbeien sluit het gezellige samen zijn af. 

Benieuwd geworden naar activiteiten van de Zonnebloem? Zowel nieuwe gasten als vrijwilligers zijn welkom bij de afdeling. Voor vragen of informatie:

Secretariaat afdeling Rheden- De Steeg via tel. 06-10169048

 

Nolly Wildekamp

06-45038689
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk