Zandsculpturen in Garderen

zonnebloem-garderen-1jpg

Woensdagmiddag 22 augustus was het zover. Een aantal vrijwilligers van de afdeling ging met een groep gasten naar de Zandsculpturen in Garderen.

Voor de gelegenheid werd niet de snelste maar wel de mooiste route uitgezocht. De route ging over en langs de Veluwe en werd door de gasten zeer gewaardeerd. Zo’n auto rit maakt toch altijd wel dorstig dus eerst maar wat drinken op het terras. En bij koffie of thee hoort natuurlijk ook een lekker stukje appeltaart. Altijd een feestelijke begin van een dag uit.

Hierna was er voor iedereen de mogelijkheid om in eigen tempo rond te kijken. Zowel binnen als buiten viel er veel te zien. Buiten prachtige beeldhouwwerken van zand en binnen de “Oude Meesters”, schilderijen van onder andere Rembrandt en Vermeer goed  herkenbaar en ook prachtig uitgevoerd. De oh’s en ah’s waren dan ook niet van de lucht. Waar de een al genoeg had gezien en heerlijk op een bankje was gaan zitten, had de ander tijd te kort. Sommigen hadden graag nog meer tijd gehad om de route tussen de gezegden en spreuken door te lopen om zo ook kans te maken op de prijsvraag. Maar helaas, de tijd vliegt op zo’n middag voorbij.

Voordat de groep weer naar Rheden reed werd nog even samen gezeten genietend van een frisje of een ijsje. Iedereen vond het prachtig en had genoten. En met zoveel enthousiasme konden de
vrijwilligers niet anders dan concluderen dat het een geslaagde middag was geweest waar zowel gast als vrijwilliger met voldoening op terug kan kijken.

Nolly Wildekamp

06-45038689
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk