Zonnebloem bij de Rabobank Clubkas campagne

rabobank-clubkas-campagne-2018-1met-logojpg

Woensdag 3 oktober zijn de secretaris en de penningmeester van de Zonnebloem afdeling Rheden de Steeg naar het Gelredome getogen om daar de uitslag en de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne bij te wonen. Er waren hier  1.500 aanwezigen van 250 verenigingen bij elkaar.

De aanwezigen werden door de avond heen geleid door Jan Versteegh.Vvoorafgaand aan de uitreiking was een heel programma en de spanning liep behoorlijk op. Introdans en Crescendo verzorgden een fantastisch optreden waarna de prijsuitreiking begon. De vijf hoofdprijswinnaars werden apart genoemd de andere vernigingen konden tijden s de borrel hun prijs prijs ophalen. Helaas geen hoofdprijs, maar de dames keerden naar huis met een cheque  van € 483.75 en de wetenschap dat toch een flink aantal mensen deze afdeling een warm hart toe draagt! De afdeling bedankt een ieder die op hun gestemd heeft.

Nolly Wildekamp

06-45038689
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk