Mannenuitje 10 mei 2019

zonnebloem-omroep-gelderland-075jpg

Het “Mannenuitje” van 10 mei 2019 naar Omroep Gelderland

 

Ja, eindelijk was het dan 10 mei 2019 en kon ons allereerste “Mannenuitje” plaatsvinden.

Het is nl. de bedoeling, dat we naast de creatieve middagen voor de meestal vrouwelijke gasten ook een paar keer per jaar een middag organiseren voor onze mannelijke gasten. Dat zijn er helaas niet veel, maar met 8 gasten/vrijwilligers hebben we op 10 mei jl. een heel bijzonder bezoek gebracht aan Omroep Gelderland op de Roosendaalseweg in Arnhem.

We werden om 15.00 uur verwacht en ontvangen met koffie en thee. Daarna volgde een korte introductie en kregen we een rondleiding door het gehele gebouw. We bezochten de radio en TV studio, de ruimte waar de nieuwuitzendingen uit worden gegeven, de regiekamer en mochten bij de radio-opname “de week van Gelderland” zijn, waar interessante gasten werden geïnterviewd. In het media-cafe werden we ontvangen met een lekker drankje.

Om kwart over vijf werd de TV studio in orde gemaakt en hebben we meegekeken met de TV uitzending, waar ook weer met bekende gasten werd gesproken.  Er was een optreden van Joey Hartman, een bekende Arnhemse volkszanger. En dit alles ook weer onder genot van een hapje en een drankje.

Onze gasten konden er bijna niet genoeg van krijgen, zo interessant vonden ze het allemaal, maar om half zeven zijn we dan toch maar huiswaarts gereden. Al met al een geslaagde middag en we zijn het volgende uitje alweer aan het voorbereiden.

 

Nolly Wildekamp

06-45038689
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk