Lunch bij Paviljoen De Postbank

lunch-posbank-4jpg

Lunch in Paviljoen De Posbank

 

Woensdag 29 mei was het tijd voor de jaarlijkse lunch. Dit jaar was voor een andere locatie gekozen. De gasten kwamen vanuit het dorp naar de Posbank waar in het Paviljoen ruimte was vrijgemaakt voor de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem.

De tafels stonden al uitnodigend klaar en de eerste gasten werden rond kwart voor twaalf door de chauffeurs gebracht. Vanaf de tafels was er een mooi uitzicht en het prachtige weer maakte het helemaal compleet.

Nadat de voorzitter het welkomstwoord had gedaan werd de soep geserveerd. Voor de vrijwilligers was het wennen dat ze niet mee hoefden te helpen met het uitserveren, want ook de schalen met broodjes werden naar de tafels gebracht.

Helaas moesten de gasten het traditionele ijsje missen, daarvoor in de plaats werd de lunch afgesloten met een kop thee of koffie naar keuze.

De aanwezige gasten vonden het een prachtige locatie, voor sommigen was het de eerste keer in dit Paviljoen. Er werd met weemoed over het oude paviljoen gesproken. Om twee uur kwamen de chauffeurs hun gasten weer ophalen voor een mooi ritje over de Posbank naar het dorp.

Nolly Wildekamp

06-45038689
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk