Zomeruitje naar Ter schuur

terschuurjpg

Zomeruitje naar Ter Schuur.

 

Dinsdag 2 juli gingen drie auto’s met gasten en vrijwilligers naar het oude ambachten en speelgoed museum in Ter Schuur.

De route naar het museum ging langs de prachtige Veluwe. Aangekomen bij het museum werd eerst een stop gemaakt in het restaurant voordat de rondgang door het museum begon. Na een heerlijke lunch werd het museum bekeken. Wat viel er veel te zien en wat kwamen er een hoop herinneringen boven. De Ah’s en Oh’s waren niet van de lucht. Een van de vrijwilligers vond het bordje “Hoe meer je herkent, hoe ouder je bent” behoorlijk confronterend. Maar wat is er veel veranderd sinds de kinderjaren van de gasten!

Halverwege werd even stilgestaan bij een hoekje waar iemand platen uit de oude doos draaide. Er werd nog net niet door de gangen gedanst. Een van de gasten herkende een diploma van een opleiding die ze zelf had gevolgd. Eigenlijk kwam iedereen ogen te kort.

Voor vertrek is iedereen nog even lekker op het terras gaan zitten er werd er nog even samen nagepraat over dat wat gezien was.

Later dan gepland maar via een mooie route kwamen de gasten weer terug in Rheden.

Nolly Wildekamp

06-45038689
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk