Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstbrunch v.d. Valk 12 december 2022-1

1000034761jpg

Vandaag de 1e van de 2 Kerstbrunches bij van der Valk in Nieuwerkerk.

Rond kwart over 10 kwamen de 1e Trevvelbusjes al aan bij van der Valk.
Druppelsgewijs kwamen daarna alle gasten binnen.
Rond 11 uur was uiteindelijk iedereen gearriveerd.

We werden hartelijk ontvangen met een lekker glas prosecco.

Na wat lekker kletsen begonnen we met het voorgerecht: een "Filet American" gemaakt van geroosterde wortel.
Hierbij kregen we een "soldaatje" gemaakt van volkorenbrood.

Daarna kwam er een tussengerecht: Tomaten basilicumsoep.

Het hoofdgerecht bestond uit: Rosti met stoof, een mini kroketje van tomaat en mozzarella, een dipje van pesto en gebakken brie en uiencompote.

Daarna kwam het heerlijke dessert: een Triffle van witte chocolade, crumble van koek en bosvruchten compote.
Dat was smullen.

Tussen alle gangen door konden we weer eens ouderwets met elkaar kletsen.
Daar had iedereen wel behoefte aan.

Het geheel werd opgeluisterd met kerstmuziek gespeeld door Wil de Graaf.

Ondanks dat de pauzes tussen de gerechten wat langer waren gemaakt door de gewijzigde Trevvel ophaaltijd, vloog de middag om.

En rond kwart over 3 arriveerde het 1e Trevvelbusje alweer, en de laatste gast vertrok rond half 5.

Al met al weer een geslaagde dag.
En nu weer op naar het volgende uitje: het Kerstconcert in de Laurenskerk a.s. donderdag.

Wij danken alle vrijwilligers van de Zonnebloem, die deze dag weer mogelijk hebben gemaakt.

Robbert-Jan Engels

06-47113626
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken