Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vlucht met de Zonnebloemluchtballon in JUNI 2015

3 juni 2015

De Zonnebloemluchtballon is speciaal aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking, dus speciaal voor mensen met rolstoel! (DATUM IS NOG ONBEKEND)

De mand heeft een toegangsdeurtje en beschikt over twee speciale stoelen (met veiligheidsgordels), die tijdens de vaart hydraulisch omhoog worden gebracht. Bij de start en de landing zitten de lichamelijk beperkte deelnemers veilig in de beschutting van de mand. Onderweg kunnen ze over de rand kijken en genieten van het uitzicht. De vaarten worden verzorgd door de ervaren crew van Ad Ballon. Vanwege wind en het ontbreken van thermiek vinden de ballonvaarten aan het einde van de dag plaats (ongeveer één uur voor zonsondergang). De ballonvaart duurt ongeveer een uur. Alle voorbereidingen en de afwikkelingen na de vaart en het uitreiken van een luchtvaartcertificaat aan deelnemers nemen ongeveer vier uur. Een unieke belevenis!! 


Anjo Dekker

0513-432193
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?