Vrijwilligers dag 2023

img-20230924-wa0001jpg

Op zaterdag 23 september j.l. hebben we met veel vrijwilligers weer een leuke avond samen gehad.

Voor al het werk van de vele vrijwilligers binnen onze afdeling had het bestuur weer een jaarlijks "dank je wel" event geregeld.

Ditmaal was restaurant "de Reiger"  het doel van de avond. Om 18.00 uur kwamen we bij elkaar om met een kopje koffie of iets anders alvast de avond te beginnen.  Om 19.00 uur konden we genieten van een heerlijk buffet.  Hierna werden de groepen "door elkaar gehusseld" om met 8 groepen te beginnen met de Pubquiz.  Vol vuur ging elke groep aan de slag om na 6 ronden te felbegeerde eeuwige roem te bemachtigen. Na veel lol en veel gepuzzel kwamen Sjannie, Ben en Jos als winnaars uit de bus en mochten ze, behalve de eeuwige roem ook een cadeaubon van Boekies, mee naar huis nemen.  Het was een geslaagde avond. Volgend jaar hopen we dat er nog meer vrijwilligers erbij kunnen zijn.  Hieronder zie je o.a. een foto van de winnaars.

Annemarie van Loon

06-14575833
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur