Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vakantie midweek afd. Veghel

van 24 t/m 28 september zijn we met 15 gasten op vakantie geweest, voor het eerst in eigen beheer verzorgd.

Met een groep van 5 vrijwilligers hebben we dit jaar voor het eerst de Zonnebloemvakantie nieuwe stijl verzorgd.

Afgelopen week, van maandag 24 tot en met vrijdag 28 september hebben we een fantastische vakantie gehad op de Putse Hoeve in de gemeente Bergeijk.

met 12 vrijwilligers hebben we onze 15 gasten een hele fijne vakantie laten ervaren, er werden spelletjes gedaan, we zijn naar het bakkerij museum en de Abdij van Postel geweest. Ook een entertaiment avond met oude liedjes werd uit volle borst meegezongen.

Drie vrijwilligers lieten zich van een hele ander kant zien en verzorgden een heel mooi stukje toneel met zang.

Het bestuur van de afd. Veghel, Eerde, Mariaheide en Zijtaart kwam ook een avond op bezoek en hadden een mysterie gast bij zich. Door gerichte vragen te stellen kwamen de gasten erachter wie zich verschool achter het laken.

Op woensdag hadden we een verwendag gepland, dit hield in dat de gasten zich in de watten konden laten leggen. Ze konden hun haren laten doen, zoals wassen en fohnen of wassen watergolf, enkele vrijwilligsters bleken bijna volleerde kapsters te zijn :-), daarna door om de nagels te lakken zodat ze er 's middags goed uitzagen voor een wandeling naar het dorp.

We hebben het getroffen met het weer en we genoten dan ook vollop van de zonnestralen.

Al met al was het een super geslaagde week waar nog lang over nagepraat zal gaan worden door onze gasten en vrijwilligers.

Binnenkort zullen er enkel foto's verschijnen op de Facebook pagina van onze afdeling, https://www.facebook.com/zonnebloemveghel/?ref=bookmarks 

Anita van den Tillaart

06-33639036
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals