Meezingen en meedeinen op muziek van Dit-is't

We hebben met z'n allen weer genoten van een fijne muziekmiddag

Afgelopen woensdagmiddag was het weer zover en konden we elkaar treffen bij zalencentrum van  de Burgt, voor een heerlijke middag, zingen, kletsen en eventueel een dansje wagen.

Ruim 40 gasten hadden zich opgegeven voor de middag. Helaas moesten er enkele toch verstek laten gaan door ziekte. Voor diegene:  van harte beterschap!

16 vrijwilligers zijn in de weer geweest om gasten op te halen en te brengen, om eenieder een plekje te geven aan de tafels en om, samen met Wilco en zijn staf, de gasten te voorzien van koffie, thee, een drankje en wat lekkers tussendoor.  Super bedankt.

Harrie van Beek en zijn collega muziekanten hebben ons de hele middag vermaakt met hun liederentafel.  De tekstboeken lagen op tafel en de muziek nodigde ook uit om heerlijk mee te zingen, of je nu wel of niet goed de maat kon houden, dat maakte helemaal niet uit.   De muziekanten waren om 16.30 uur eigenlijk nog niet uitgespeeld, maar we hebben er toch maar een eind aan gemaakt. We hebben ze wel al gevraagd voor volgend jaar!

Met toestemming van de gasten zijn er foto's gemaakt om u een impressie te geven of nog even na te genieten.

 

Annemarie van Loon

06-14575833
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur