2024 - Schip Ahoy

picturejpg

Op 6 februari heeft de afdeling Westervoort bij Wieleman een muziekmiddag georganiseerd. Als act was de Dutch Show Company uitgenodigd met de show "Schip Ahoy"

Op dinsdag 6 februari heeft de Zonnebloem weer een gezellige middag voor de gasten georganiseerd bij Wieleman. The Dutch Show Company  was uitgenodigd met hun programma Schip Ahoy.

Zoals de titel al zegt, gingen we allemaal een reisje maken op een boot met de kapitein en zijn  twee bootsvrouwen. De liedjes hadden veelal te maken met bootreisjes zoals “Reisje langs de Rijn Rijn Rijn”, ”Loveboat”, “Woonboot in de Amstel”. Maar uiteindelijk wilde een van de bootsvrouwen wel wat vaste grond onder de voeten, wat ingeleid werd met het lied “Terug naar de kust”. Het publiek werd daarom uitgenodigd om mee te roeien, wat veel hilariteit opleverde. 6 personen achter elkaar op de grond samen heen en weer roeien.

In de pauze met een drankje en hapje werden we uitgenodigd om na te denken over verzoeknummers, want er volgde een “bonte middag” met verkleedpartijen door de 2 dames.

Het jodelmeisje kwam langs, de ander als kleuter met lied  “80 rode rozen voor oma”. Zeer gevarieerd keuzes en iedereen werd ook uitgenodigd om mee te zingen. Een greep uit de liedjes die voorbij kwamen:

Nee Karel, niet vandaag

Heb je even voor mij

Liedje uit de sixtes

Medley van Elvis Presley

Spiegelbeeld.

Sommigen konden niet stilzitten en waagden er zelfs een dansje aan. Het lied Mexico werd uit volle borst meegezongen. Het klapstuk was het ontroerende lied “Siera madre del sur” wuivend met de uitgereikte zakdoekjes.

Het was al met al een heel geslaagde middag.

Marjan Koerntjes

026-3115544
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken