Activiteiten en Vakanties

Onze activiteiten varieren uit regelmatig bij onze gasten op bezoek gaan, samen dingen ondernemen (kleine activiteiten) en het organiseren van grote groeps activiteiten zoals bingo-, muziek- of thema-middagen of bij een high tea.

Ook proberen wij elk jaar een of twee interessante busreizen te organiseren. Dit kan een museum zijn, een landelijke activiteit of een rondrit, meestal afgesloten met een diner.

Kun je door jouw ziekte of handicap niet meer gemakkelijk de deur uit, en zou je toch graag een dagje er op uit gaan of een weekje op vakantie? dan kan de zonnebloem ook een uitkomst bieden. De activiteiten en vakanties van de Zonnebloem zijn voor jong en oud, dicht bij huis of wat verder weg, in een grote groep, een klein gezelschap of één op één. Kortom: voor elk wat wils. En altijd met veel persoonlijke aandacht, begeleiding en gezelligheid. Moch U hierin geintereseerd zijn, of wilt informatie over het huren van de zonnebloem auto of een vaarvakantie met MS de Zonnebloem, neem dan contact op met het Nationale Bureau in Breda. Telefoon: 076-5646464 

Ook kunt U alle informatie hierover terug vinden op de website van het Nationale bureau.

Klik hier voor website van het Nationale Bureau

Marjan Koerntjes

026-3115544
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken